HTML

Egy blog az életről

Egy blog ami különböző hétköznapi témákról szól

Friss topikok

Linkblog

2013.11.04. 09:03 Sophie_27

Szerelem

3 éve tanúja lehettem az egyik legszebb dolognak a világon, annak hogy az gyerekkori barátnőm végre révbe ért egy férfi oldalán. Az esküvőjük Egerben, de a legszebb az egészben, hogy kisbabát várt. Ő is mint  minden nő nehezen, de végre révbe jutott. Ebben a szertartásban számomra nem maga a házasság ténye, hanem a bizalom volt annyira megható, hogy elsírtam magam és hazafélé az esküvőről is alig tudtam abbahagyni a sírást, mert egy férfi és nő közötti kapcsolatban a legfontosabb szempont a bizalom. A férfiak talán a nőkben azt értik félre, hogyha a nők nekik mondják el a lelki gondjaikat.

Kedves férfiak egy nő akkor beszél veletek a lelki dolgairól, ha igazán bízik bennetek! Néha a nőnek elég, ha a párja meghallgatja és egyszerűen csak megöleli. A nők nem azt várják, hogy megoldja valaki helyettük a problémát,hanem meghallgatást.
A nőknek kell az a biztonságérzet amit egy ölelés vagy puszi adhat. A nők szeretik a gyengéd férfiakat, akik érintéssel, egy külön szóval ki tudják fejezni a nővel való kapcsolatukat. Ha egy nő erre kitalál egy sajátszót és mondja a pasinak, a pasinak tudnia kell, hogy a nő megbízik benne 100 %-ig.

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem bizalom


A bejegyzés trackback címe:

https://jakabjusztina.blog.hu/api/trackback/id/tr261948346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása